Kwaliteit en historie

MENU

De editie van 2023 was geheel verzorgd en een totaalconcept.
Traditioneel menu 2023:
Amuses uit het walnoot proeflab
***
Proeverij uit de permacultuurtuin
***
Selectie van voorgerechten in de wijngaard
***
Aardappelsoep | Espuma van vichychoisse | Truffel
***
Pulled spaakham  | Bruin bier saus | Knol | Pastinaak | Roodlof
***
Runder contra filet | Paddenstoelen| Spruitjes | Rode wijnsaus
***
Geitenkaas bonbon | Perencompote | Walnoot tuille | Verse honing
***
Aardbeien cheesecake | Hazelnoot | Rozenbottelgel | Verse aardbeien

Plantaardig menu 2023:
Amuses uit het walnoot proeflab
***
Plantaardige proeverij uit de permacultuurtuin
***
Selectie van plantaardige voorgerechten in de wijngaard
***
Aardappelsoep | Espuma van vichychoisse | Truffel
***
Artisjok |  Gepofte aubergine creme | Krokante ui | Gemarineerde lof
***
Rettich tournedos | Paddenstoelenmelange | Knol | Walnootfond
***
Vegan “geitenkaas” bonbon | Perencompote | Walnoot tuille | Stroop
***
Aardbeien cheesecake | Hazelnoot | Rozenbottelgel |Verse aardbeien

Het menu wordt geserveerd inclusief aperitief, bijpassende dranken (non-alcoholisch of alcoholisch), tafelwater en brood en koffie/thee met friandises.

Volg ons op Instagram

@noorbeekopdekaart